Restaurace byla stlučená bouda z prken, prikryta plachtou, všude hrozný bordel. Smradlavi šneci v bedynkach, kteří už tekli. Navíc pro dvojice byla připravená zástěra a 1 vařič, panička s poklicí, že prý nás naučí připravovat 4 druhy šneku. Majitel, který nás tím vším měl provázet, byl cizinec, kterému bylo špatně rozumět, i když jak říkal, je to 24 roků, z toho chová 20 roků šneky. To se nedalo vydržet, ještě šílený bordel okolo, hrůza.
Vyjádření podniku
Před 2 dny
Dobrý den!
Čekal jsem na Vaší zpětnou vazbu!
Jste se zachovali tak, jak se inteligentní lidé na úrovni nechovají, nebo?
Ano řekl jsem, že jsem z Ruska a žiji tady už 24 roky, a vy jste vstali a odešli z farmy, zatímco 12 lidí sedělo a vidělo, jak jste se zachovali. Když jste odcházeli, řekli jste, že prostě nemáte rádi Rusaky. Ano, možna nemluvím perfektně český a dělám chyby, ale určitě mně je rozumět, no ale když nemate rad Rusy, to je jako mluvit z hluchým že?
Uznávám že, můžete dát 1 bod za prostředí, jelikož je to farma a ne luxusní restaurace ( což je vidět i na všech fotkách) a to prostředí nemusí sednout každému. Ale dali jste také 1 bod jídlu, které jste ani neochutnali!
Dali jste také 1 bod pro zaměstnance (pro mě a pro mou pomocnici z Ukrajiny).
Srdečně jsme vás pozdravili a přivítali s úsměvem.
Budu trvat na odstranění tohoto hodnocení!
Osobně mám rad Českou republiku a budu ji bránit, když budu potřeba, ale je to snad poprvé za 24 roky ,co jsem natrefil na takové lidi jako jste vy, kteří se takhle nenormální zachovali.
Exkurze byla perfektní, absolvovali jsme ji s šestiletou holčičkou, která si vaření také užila, pan majitel se jí moc hezky věnoval. :) Šneci i paella byli výborní a exkurze po farmě nás obohatila o zajímavosti ze života šneků. :) Rozhodně doporučuji pro děti i dospěláky. :)
- možnost si připravit, pod dohledem zkušeného, vlastní šnečí porci
– není potřeba přesně následovat recept a majitel vás k tomu dokonce i vyzývá, takže je každá verze unikátní právě pro vaše chuťové buňky
– dostatek kvalitních ingrediencí a surovin pro přípravu právě vaší verze
- až příliš neformální prostředí a to nemusí vyhovovat každému. Platí to i o vstupu a cestě do samotné restaurace
– majtel je původem cizinec, takže je mu chvílemi špatně rozumět